Arkivet

Februar 10, 2010

Har nå tatt i bruk arkivet. I praksis betyr det at eldre saker blir flyttet dit. Vi har bestemt oss helt for hvordan sakene i arkivet skal presenteres, så vi holder oss til en helt enkel fremvisning av disse pr dags dato. Arkivet vil åpenbare seg hvis dere benytter dere av "Arkivet" i topmenyen.

Galleriet oppdateres nå

Februar 10, 2010

I skrivende øyeblikk oppdateres jeg bildegalleriet med både bilder fra Åretur og fest hos Hildegunn. Noen bilder er allerede lagt ut, og resten jobber jeg med nå. Forøvig vil også infoboksen i høyre marg oppdateres med siste informasjon om bildegallriet.

Åretur og fest hos Hildegunn

Februar 9, 2010

Som nevnt tidligere vil bildene fra Åreturen bli lagt ut så snart som mulig. Dette gjelder også bildene fra festen hos Hildegunn. I tillegg driver jeg på å lage en Årefilm, da det ble filmet en del mens vi var der. Dette kan forøvrig ta noe tid ettersom jeg må gjøre meg kjent med redigeringsprogrammene igjen.

Bilder fra Åre-tur kommer

Februar 8, 2010

Vi var 8 stk som dro på en liten utflukt til Åre. Bilder av dette vil bli lagt ut så snart som mulig

Bilder fra julaften 2009

Januar 26, 2010

Jeg har nå lagt ut bilder fra julaften 2009. Denne begivenheten fant sted i kjellern til Ruben. Jeg skal videre oppdatere bildegalleriet med bilder fra både 2. juledag og nyttårsaften. Bildene finnes forøvrig her

Nye animasjoner

June 8, 2009

Det er nå to nye animasjoner som er lagt ut. Begge disse har vært en presentasjon av et eller annet prosjekt på videregående skole. Begge flashene er laget av Ruben og Christian.- Gå til animasjoner -

Oppdatert visning av animasjoner

June 7, 2009

Vi har nå oppdatert animasjonsiden. Det er forøvrig de samme animasjonene som vi startet med, men vi har utbedret måten de presenteres på. Flere flasher er på vei!
Videre er planen å få disse til å starte i en spiller slik at de ikke åpnes i selve browseren.

Vi har også funnet frem masse av vårt gamle materiell, både tekster og bilder. Disse vil legges ut så snart som mulig.

Ferdig på HiN

June 6, 2009

Endelig sommerferie! Nå er jeg ferdig på HiN etter et treårig økonomistudie. Jeg har bestemt meg for å gå videre, med master i økonomi, i Trondheim etter sommeren. Det vil bli lagt ut noen bilder som er tatt siste skoledag på bildegalleriet vårt når disse blir tilgjengelig for meg.

Videre skal vi fortsette å utvikle uviktig.com. Den nye versjonen ble publisert 5. juni. Det gjenstår ennå en del småting på siden før den er helt operativ.

Uv5 generell informasjon

April 20, 2009

Som nevnt tidligere er dette Uv5, noe som innebærer et helt nytt design. Dette byr stadig på nye problemer som må korrigeres fortløpende. Dersom det skulle oppstå noen problemer ber vi dere å ta kontakt med admin@uviktig.com. Vi skal oppdatere bildegalleriet med nye bilder fra vinteres så snart som mulig. Det gjenstår bare å få samlet inn alle bildene..

Uviktig v4 dumpet

April 2, 2009

Uviktig.com trengte en overhaling. Dette resulterte i at vi igangsatte utviklingen av Uviktig v4. Etter en kort periode fant vi ut at dette ikke var veien å gå. Vi bestemte oss derav å prøve på et helt nytt konsept. Ut av dette kom vi frem til at Uviktig v5 var det vi var ute etter.

uviktigv4

(Dette er forøvrig uviktig v4 i utviklingsfasen, som nå er stoppet.)-